Onze Vakantiewoning

Ideaal voor 2 personen

De vakantiewoning die boven de voormalige paardenstallen ligt, is ideaal voor als u met zijn tweeën bent en als u ongebonden wilt zijn.

De vakantiewoning voor twee personen wordt verhuurd per week
VAN ZATERDAG 16.00 UUR TOT ZATERDAG 10.00 UUR

het “Villa des Prés” landgoed kon niet zonder ruime bijgebouwen: paarden, koetsen en paardenknechten moesten ergens onderdak krijgen.

Zuivere lucht!

De lucht is mede door het bos dat vlakbij ligt, heel puur en gezond. Al naar gelang het seizoen is de lucht vol bloemengeur van viooltjes, sering, vlier, linde of blauweregen.  De ruimte die de natuur creëert, lijkt hier grenzeloos, een indruk die nog versterkt wordt door de lichtelijk dominante ligging van Villa des Prés: het vrije uitzicht op de omgeving is uniek. Het uitzicht op de Morvan is onovertroffen.

De tuigkamer

De deur die toegang geeft tot de begane grond, komt uit in de tuigkamer. De zadels en zadeltuig dienen tegenwoordig slechts als decoratie. Nu maakt de ingang het onze vakantiegangers makkelijk om er hun fietsen en wandelspullen te stallen. Een eikenhouten trap leidt ze naar de eerste verdieping.

De Slaapkamer. Een verzorgde indruk van het landleven

Een matras van de beste kwaliteit en beddengoed dat keurig gestreken is zorgen ervoor dat u heerlijk zult slapen.

Grootte van het bed 160×200 cm
Oppervlakte van de kamer 13 m²
Electrische verwarming

Ruimte….

De Badkamer

Een mooie, ruime en vernieuwde badkamer. Handdoeken en badlakens liggen voor u klaar.

Oppervlakte 10 m²
Douche
Wasmachine
WC
Electrische verwarming

Het uitzicht reikt tot aan de bergen van de Morvan

De Woonkamer

U kijkt tot aan de bergen van de Morvan en u kunt met een verrekijker rustig naar de reeën kijken die staan te grazen aan de rand van het nabijgelegen bos. Naar muziek luisteren, naar Nederlandse tv kijken, of een boek lezen op de comfortabele bank; daarom wil je op deze plek blijven.

Oppervlakte 19 m²
Open haard
Satelliet Flat-screen kleurentelevisie
Electrische verwarming

Rustiek en sympathiek

De Keuken

De rustieke en sympathieke keuken, klein en bescheiden ingericht met zijn oude boeren buffet en zijn fraaie borden van oud aardewerk, zal u zeker bevallen.

Oppervlakte 9 m²
Gasfornuis, oven en magnetron
Koelkast
Broodrooster
Koffiezetapparaat

Een paradijselijk plekje

De Tuin

Een paradijselijk plekje waar planten, dieren en mensen samen leven. Tuinmeubelen en een barbecue staan tot uw beschikking: alle maaltijden worden op deze manier een echt feest: de lammetjes in de aangrenzende wei zorgen voor de achtergrondmuziek.

Natuurlijk bent u ook welkom in de tuinen van de Villa des Prés en wij bevelen u aan maximaal te profiteren van de schaduw onder onze eeuwenoude bomen. De monniken van de Benedictijner priorij van Saint-Révérien kwamen hier om te mediteren, hun geloof te versterken en om medicinale planten te verbouwen: het is een plek vol historie.

Reserveer nu uw verblijf bij Villa des Prés

Graag tot spoedig ziens

This content is also available in: Nederlands English Français Deutsch Español

Contact Info

contact@villa-des-pres.com

Route de Corbigny 38
58420 Saint-Révérien
France

© 2024 Villa des Prés

webdesign door Essence E-Services